Det er ikke så alt ofte at jeg lager / tilbereder mat selv. Som student skal man spise pizza minst 8 ganger i måneden. Og så er det ikke uvanlig at jeg kjøper middag på kantina på Kalvskinnet, spesielt hvis de har fisk der (alle burde spise fisk minst en gang i uken)
Som følge av dette har jeg ikke veldig bred erfaring innenfor matlaging. Men når man til slutt har spist seg lei av pizza, må man prøve.
I dag forsøkte jeg å lage spagetti med carbonara-saus. Resultatet ser du her:
Jeg har erfaring med at med "normal" spagettisaus (tomatsaus) går det greit å blande det i stekepanna med ferdigstekt kjøttdeig, og det lar seg mikse bra med spagettien. Der har jeg brukt full pose.
Jeg brukte også full pose denne gangen, men ingen kjøttdeig. Ettersom 95% av sausen består av melk ville det uansett vært en dårlig ide å blande dette på en stekepanne.
Resultat: Spagetti druknet i carbonara-saus.
Enjoy!
Vurdering: Jeg synes egentlig den sausen var litt svak..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar